Jeepers Drenthe Weekend

 

 
 

Hallo Jeepers en Jeepsters,

 

Voor nu hebben we er onvoldoende vertrouwen in dat het geplande jeepweekend in maart door kan gaan. De aard en zwaarte van de maatregelen wijzen erop dat het niet kan, of dat het beperkt zou moeten blijven tot enkel 2 ritten. Daarom hebben we besloten het weekend te verplaatsen naar 29 t/m 31 oktober 2021! Wel hebben we er veel vertrouwen in dat het dan wel door kan gaan, en hopen elkaar dan weer in levende lijve te mogen zien en kunnen proosten!

Blijf gezond en tot Jeeps!

Voor vragen graag mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Weekend 2020

 

Hallo Jeepers en Jeepsters,

Zoals de meesten van jullie inmiddels wel via Facebook of anderen hebben vernomen zijn we in verband met de overheidsmaatregelen rondom het Corona-virus helaas genoodzaakt het geplande Drentheweekend te annuleren. Ontzettend Jammer, want iedereen had er volgens ons enorm veel zin aan, maar helaas is het niet anders.

Als organisatie hebben we dan ook besloten dat er gezien de gewassen op terreinen, beschikbaarheid camping, vakanties en overige 4x4 evenementen dit jaar helaas geen Jeepweekend van de Drentherieders zal plaatsvinden. Normaal is het een evenement welke om het jaar plaatsvindt, maar we hebben besloten het evenement dan door te schuiven naar 19 t/m 21 maart 2021, waarbij de opzet in grote lijnen gelijk zal zijn in die van deze (geannuleerde) editie.

Betreffende de restitutie van het inschrijfgeld. Er zijn reeds aanzienlijke kosten gemaakt, maar we willen ook niet dat dit bij voorbaat door jullie betaald moet worden. Daarom hebben we besloten 2 mogelijkheden te bieden:

1. We laten de inschrijving van 2020 staan voor 2021. Inschrijfgeld blijft gelijk, en wordt niet terugbetaald, en u bent reeds ingeschreven voor 2021, onder hetzelfde inschrijfnummer

2. U kunt de inschrijving annuleren, en we betalen van de reeds 115 euro betaalde inschrijving 90 euro terug. Reeds betaalde kosten voor het ontbijt worden volledig terugbetaald. Wel dient u er rekening mee te houden dat voor de editie van 2021 125 euro inschrijfgeld gevraagd zal worden.

Wat verwachten we van u.

Indien u voor optie 1 kiest hoeft ie niets te doen, ook niet opnieuw in te schrijven voor 2021, en er wordt geen prijsverhoging doorbelast. Reageert u niet op deze mail voor 12 april, zullen wij uw inschrijving automatisch overzetten naar 2021.

Mocht u voor optie 2 kiezen, dan vernemen we dat graag uiterlijk 12 april per mail van u. We zullen u dan de restitutie uiterlijk in de maand april retour storten. Mocht u zich opnieuw in willen schrijven voor 2021, dan moet u dat opnieuw doen.

Inschrijving editie 2021 zal zijn vanaf 1 december 2020, uitsluitend via de website (middels een vernieuwd inschrijfformulier).

Hopende jullie hiermee een zo passend mogelijke oplossing te hebben geboden, mochten er toch nog vragen zijn, dan verzoeken wij u vriendelijk uitsluitend te reageren per e-mail op dit emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot Jeeps en gegroet,
Organisatie Drentheweekend